A TIBI-kupa 19. felvonása Vágsellyén

Tibi
Vágsellye |

Szombaton immár tizenkilencedik alkalommal zajlik (kezdés: 8.00) a Vágsellyei járás csapatainak hagyományos terembajnoksága, a népszerű TIBI-kupa, melyen a vágsellyei sportcsarnokban ezúttal tizenkét alakulat csatázik a trófeáért, a terembajnoki címért. 

A focibarátságot jelképező regionális erőpróbán a szomszédos Galántai járást a felsőszeli csapat és a Hody képviseli.

„Minden érdeklődő jelentkezését elfogadtuk. December elején sorsolásra invitáltuk a résztvevők tisztségviselőit, s a baráti összejövetelen alakult ki a csoportbeosztás. A csoportokba az erőviszonyok alapján soroltuk be a részvevőket. A három négytagú csoportban a kollektívák körmérkőzéses rendszerben küzdenek a pontokért. Viadalunk különlegessége, hogy a csoportmeccsek után a csapatok a nyolcaddöntőben folytatják, és csak ezt követően lesznek kiesők” – tájékoztatott a felsőkirályi futballklub által szervezett év eleji erőpróba érdekességeiről a főtámogató és ötletgazda Tibor Rábek, a kupanévadó vállalkozás tulajdonosa.

A szervezők a torna első három helyezettjét serleggel, a legjobb kapust, mezőnyjátékost és góllövőt különdíjjal jutalmazzák. A belépőjegyeket a tombolában kisorsolják, a fődíj egy márkás ruhaszárító gép. „Mindent megteszünk azért, hogy a labdarúgók, a tisztségviselők, a nézők, valamint a meghívott vendégeink jól érezzék magukat, s a seregszemlénk ezúttal is a foci ünnepe legyen” – nyomatékosította a rendezvény elsődleges célját Tibor Rábek. Tavaly a vágsellyei Betonáris alakulata végzett az élen.

Csoportbeosztás, A csoport: Horná Kráľová, Betonáris Šaľa, Hody, Kráľová nad Váhom.

B csoport: FC Saliby jun., Šaľa (id. ifik), Veča, Diakovce. C csoport: Vlčany, Močenok, Hájske, Trnovec nad Váhom. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?