A NAKA lefoglalta a leveleket, amelyeket Kočner küldhetett ki a börtönből

Marián Kočner
Pozsony |

A Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség (NAKA) leveleket foglalt le, amelyeket Marian Kočner vállalkozó küldözgethetett a börtönből. A NAKA a leveleket átadta a felügyelő ügyésznek.

 

„A NAKA rendőrei november 26-án lefoglalták a leveleket, amelyek másolatát eljuttatták a Különleges Ügyészi Hivatal felügyelő ügyészének, a váltókkal kapcsolatos nyomozati ügyben. Teljes mértékben elutasítjuk a bizonyítékok eltitkolását, az összes lefoglalt levél átadásra került" – nyilatkozta Denisa Baloghová, a rendőr-főkapitányság szóvivője arra az anonim levélre reagálva, amelyet szerda reggel több szerkesztőség, köztük a TASR is megkapott.

 

A besztercebányai Speciális Büntetőbíróság csütörtökön (12. 20.) fog dönteni Marian Kočner fogságának szigorításáról. Az ügyész javaslata december 12-én érkezett a Speciális Büntetőbíróságra. A javaslat módosítaná a gyanúsított M. K. fogságának okait, illetve meghosszabbítaná a gyanúsított fogságának időtartamát.

Marian Kočner vállalkozó jelenleg a Markízával kapcsolatos, 70 millió euró értékű váltók miatt van előzetes letartóztatásban. A televízió értékpapírok hamisítása miatt tett feljelentést Marian Kočner és Pavol Rusko ellen. A Markíza szerint a váltók hamisak, szerintük ugyanis sem a televízió könyvelésében, sem a váltók előző tulajdonosának könyvelésében nem szerepelnek.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?