Az MTVA székházában éjszakázott 13 ellenzéki képviselő

mtva

Az "MTVA-t elfoglaló" ellenzékiek azért vannak benn, hogy megbizonyosodjanak arról: adásba adják azt a felvételt, amelyen felolvassák öt követelésüket. Ez eddig nem történt meg.

A rabszolgatörvény azonnali visszavonását, kevesebb rendőri túlórát, független bíróságokat, Európai Ügyészséget és független közmédiát követelnek.

Szél Bernadették kora reggel összefutottak az épületben Kovács Kokó Istvánnal, aki azzal hárította el kérésüket, hogy ő csak egy sportriporter az M4-en. A fegyveres biztonsági őrök által elzárt studióból az ott lévő tévéseket sem engedik ki, nehogy a képviselők bejussanak.

Közben elindult az M1 élő műsorfolyama, a reggel hatos Híradó pár másodpercet foglalkozott a vasárnapi tüntetéssel, azt pedig meg sem említették, hogy ellenzéki képviselők lennének az épületben. (hvg, 444)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?