A nőci, ha eleven

eleven nőcik
Dunaszerdahely |

Rendhagyó jótékonysági kiállítás nyílt a Buena Coffee House-ban, főszereplői a sikeres nők.

Csallóközi és mátyusföldi nők, akik példamutatóan élik mindennapjaikat. Az ő portréik láthatók a kiállításon, amelyeket Horváth Renáta-Horen mutat be. „Rengeteg nőre – üzletasszonyokra, színésznőkre, énekesnőkre – lehetünk büszkék. Számomra az elérhetőség volt a fontos. A sikeres, elérhető nő, aki itt van mellettem, és akit bármikor megszólíthatok. Ő is egy közülünk, mégis más, mert megnyilvánulásával, kreativitásával, munkájával motiválja a többi nőt. Ez a többlet az, ami érdekel. Rengeteg öntudatos nő van, akik híresek, vagy milliókat keresnek, vagy fotómodellek, de megközelíthetetlenek. Példaértékű viszont számomra az a nő, aki itt alkot, itt él, innen merít, és ide adja vissza az energiát. Elismerem, mert tudom, hogy onnan jön, ahonnan én is, és itt csinált a semmiből valamit” – nyilatkozta a fotós.

A kiállításon 29 nő őszies színekben pompázó, művészi portréfotója látható, a többi közt Antal Ágota képviselő, Bugár Anna színésznő, Kurucz Klaudia modell. A képeket a hét végéig lehet megtekinteni, a kiállítás befejezésekor a hölgyek családtagjai veszik meg a fotókat. A befolyt összeget jótékonysági célra fordítják, három rászoruló család támogatására Alistálon, Padányban és Galántán. A kávézóban kihelyezett urnába dobott pénzzel december 15-ig bárki hozzájárulhat a gyűjtéshez. (sk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?