Advent a VASÁRNAPBAN: Az Élő Jézus születésére várva

advent

A kürti Danczi Mónikát nem kell bemutatni a hazai kulturális körökben. A mindig tevékeny, szenvedélyes „kultúros” sokat tett az elmúlt 25 évben (például neki köszönhető a kürti kőtésfesztivál), de alapított cserkészcsapatot, számos környékbeli szervezet vezetője, tagja, valamint a Csemadok járási elnöke volt. Szabadidejében pedig (ami nem is tudom, mikor lehetett, hiszen családanyaként is megállta a helyét) a Hajnalvándor zenekar vezetője, versírója és zeneszerzője.

Nos, Mónika egy-két hónapja teljesen más körökben mozog. Októbertől Böjte Csaba ferences szerzetes munkatársa. A Pilisben található Csobánkán az Élet Háza, most induló zarándokház imaéletét vezeti. Mindennap félórás szentségimádást (zenés áhítatot) tart, és a Facebookon élőben is közvetíti – így aki szeretne, együtt imádkozhat és elmélkedhet Mónikával, fél órát eltöltve az Élő Jézussal.

Hogyan került Csobánkára és lett Böjte Csaba munkatársa? Mi az a zarándokház, hogyan képzeljük el? Milyen programoknak volt a vezetője? Hogyan készül egy-egy áhítatra? Hogyan zajlik az életed? Mi a története? Kiteljesedettnek érzi magát? Milyen érzés a megszületés előtti pillanatban részesének lenni valami nagyon jó dolognak?

Ezekre a kérdésekre is mind választ kapnak, ha a már megvásárolható Vasárnapban elolvassák Dráfi Anikó interjúját.

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa a Vasárnap.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?