Premier League - Könnyedén verte a Manchester United a Fulhamet

Manchester United
Manchester |

A Manchester United hazai pályán könnyedén, 4-1-re legyőzte a Fulham csapatát az angol labdarúgó-bajnokság 16. fordulójában, szombaton.

 

A Vörös Ördögök már az első félidőben eldöntötték a három pont sorsát, ugyanis ekkor három gólt is szereztek: Ashley Young 39 mérkőzés után talált be, Juan Mata a Premier League történetének harmadik spanyol játékosa lett, aki 50 gólt és 50 gólpasszt ért el az angol ligában, míg Romelu Lukaku idén március, vagyis összesen 997 játékperc után volt eredményes az Old Traffordon.

A második játékrészben a Fulham büntetőből szépített ugyan, de Andre-Frank Zambo Anguissa kiállítása miatt tíz emberrel fejezte be a találkozót, ráadásul a hajrában újabb gólt kapott.

Az Arsenal Lucas Torreira 83. percben szerzett találatával folytatta remek menetelését: a londoniak - minden sorozatot figyelembe véve - 21 mérkőzés óta veretlenek, ez 2007 óta a leghosszabb ilyen szériájuk.

Vereséggel mutatkozott be a Southampton kispadján az osztrák Ralph Hasenhüttl: csapata a Cardiff City otthonában maradt alul.

 

Érdekes

Premier League, 16. forduló:

Manchester United-Fulham 4-1 (3-0)
Arsenal-Huddersfield 1-0 (0-0)
Cardiff City-Southampton 1-0 (0-0)
Burnley-Brighton 1-0 (1-0)
West Ham United-Crystal Palace 3-2 (0-1)

    később:

Chelsea-Manchester City 18.30
Leicester City-Tottenham Hotspur 20.45

    korábban:

Bournemouth-FC Liverpool 0-4 (0-1)

    vasárnap:

Newcastle United-Wolverhampton 17.00
Everton-Watford 21.00

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?