Jean Todt Schumacherrel nézte a Brazil Nagydíjat

Jean Todt Schumacher

Az FIA-elnök Jean Todt a német Auto Bild magazintól kapott kitüntetést a hétvégén, majd egyik nyilatkozatában a német RTL csatornát kritizálta, amiért szerinte túl sok reklámot adnak a futamok közben, így a verseny nehezen követhető.

 

Todt pár nappal később pontosítani akarta szavait, az Auto Bildnek azt mondta, "a riporterek és a kommentátorok nagyon kompetensek, őket nem akartam kritizálni, tudom, mennyire nehéz a munkájuk, nem akarnám őket megszólni, mindig ezt tanácsoltam Michaelnek is."

A Motorsport.com tudósításából kiderült, Michaelen volt ferraris pilótáját, Michael Schumachert értette, természetesen rá is kérdeztek az újságírók.

 

"Nagyon óvatos vagyok, amikor valamit nyilatkozok, de igaz, a Brazil Nagydíjat Svájcban néztem, Michaelnél. Havonta kétszer meglátogatom. Nagyon szeretem őt és a családját. Bárcsak más lenne ez az egész helyzet."

Utóbbi mondattal Schumacher állapotára utalt, a hétszeres F1-bajnok immár majdnem öt éve lábadozik síbalesete után svájci otthonában, a külvilágtól teljesen elválasztva. Todt szavai viszont egészen biztatónak tűnnek: ha együtt tudják nézni - de már akkor is, ha csak Schumacher családja körében nézi - az F1-et a tévében, az nagyon jó jel.

A család a baleset óta semmilyen információt nem ad a 49 éves volt pilóta állapotáról, szűk öt éve ez a legtöbb, amit megtudtunk róla. (Index)

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?