Döntetlenezett a DAC Zsolnán

dac

A labdarúgó Fortuna Liga 17. fordulójában Zsolnán vendégszerepelt a DAC: a zord időben lejátszott mérkőzés 2:2-es döntetlennel végződött. Az egyenlítő gólt a hosszabbítás utolsó pillanataiban izzadták ki a zsolnaiak. A DAC így is megőrizte a második helyét a tabellán.

Az első hazai támadás, amelyet Fazlagic dolgozott ki, Huk lábán akadt el a 3. percben. Az ellentámadásnál Hercet előzte meg a vendégek kapusa, Holec, majd Kalmár bal oldali beadása nem találta meg Bayo fejét. A 7. percben Bayo közeli fejesét védte bravúrral Holec, öt perccel később Jedlička ujjheggyel tolta ki Mihalík löketét, a félidő közepe táján pedig Káčer fejesét hatástalanította a vendégek hálóőre. Utána Kalmár bombájánál Holec fitogtatta képességeit. Negyedórával a félidei szünet előtt a zsolnaiak csapatkapitánya, Škvarka a felső lécet találta telibe.

Aztán Vida Máté kissé elhamarkodottan fölé durrantott, Davis technikai próbálkozása viszont Kaša lábán halt el. A 40. percben Bayo szerezte az első gólt, Divkovic beadását vágta a bal alsó sarokba – 1:0. Ismét bebizonyosodott, hogy a gólzsák a nehéz helyzeteket tökéletesebben használja ki. A vendégek több mint háromszáz szurkolója alig örülhetett a vezetésnek, amikor Škvarka szinte lemásolta az elefántcsontparti labdarúgó találatát és 1:1-re egyenlített.

Szünet után a hazaiaknál Káčernek, Škvarkának és Slukának volt lehetősége a gólszerzésre, a sárga-kékeknél pedig Herc és Bayo ostromolták leginkább az ellenfél kapuját. Az 54. percben Bayo indította Vida Kristophert, aki túljárt Holec eszén – 1:2. A 79. percben a huszonkét éves magyarországi középpályás végleg eldönthette volna a meccset, ám látványosan fölé lőtt. A hidegzuhany a 94. percben érkezett, amikor a csereként beállt Balaj egyenlített – 2:2.

MŠK Žlilina: Holec–Anang (87. Tomič), Kaša, Šušnjar, Sluka, Káčer, Fazlagic (75. Jánošík), Škvarka, Mihalík, Boženík (83. Balaj), Diaz.

DAC: Jedlička–Huk, Kone, Davis, Vida Máté, Vida Kristopher (90. Špiriak), Herc, Kalmár, Divkovics (85. Koštrna), Bayo (78. Tretyakov), Šatka.

Játékvezető: Pavlík, 1903 néző. Sárga lap:  Fazlagic (47.), Kaša (80.), ill. Bayo (18.), Davis (26.), Kalmár (63.), Divkovic (85.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?