Hodosi továbbjutás 
a Szuperligában

hodosi asztaliteniszezők
Hodos |

A hodosi férfi-asztaliteniszcsapat felemás héten van túl a nemzetközi porondon: a hétvégén az ETTU-kupa 3. fordulójának visszavágóján hazai pályán sem bírt a belga Sokah Hoboken csapatával, hét közben viszont továbbjutott a Szuperliga B csoportjából. 

Az ETTU-kupában – csakúgy mint Belgiumban – 3:1-es vereséget szenvedtek a Hobokentől Hodosban. „Jobban játszottunk, mint az odavágón, szorosabbak voltak a szettek és meccsek is, de sajnos megint nem bírtunk a holland válogatott játékossal, Gommers Rajkóval. Most is két meccset nyert, így a két találkozón a hat pontból négyet ő szerzett a belgáknak. A mi egyetlen pontunkat a hármas számú játékosunk, Peko István szerezte, aki Jeremy Petiot-ot győzte le 3:1 arányban. Népes közönség előtt, színvonalas mérkőzéseket játszottunk” – összegezte a találkozót a hodosiak klubelnöke, Jozef Kmeť. Kedden és szerdán a Közép-európai Szuperliga B csoportjának küzdelmet rendezték a csallóközi településen. A hodosiak már kedden bebiztosították a továbbjutást, amikor 7:0-ra lesöpörték a horvát Región Slavonija Baranja csapatát. Novota Sámuel, Peko István és Lelkes Zoltán is 2-2 pontot szerezett, emellett pedig a Novota–Lelkes-duó a páros mérkőzésüket is megnyerte. Szerdán a Stockerau ellen már nem sikerült győzniük, 6:2-re elvesztették a meccset. A két pontot Novota Sámuel és Lellkes Zoltán szerezte. Így csoportmásodikként jutottak tovább a rájátszásba. „Úgy gondolom, hogy a Stockerau a végső győzelemre is esélyes. A horvát csapat ellen viszont meggyőzően játszottunk, így megérdemelten jutottunk tovább” – mondta Kmeť. A Szuperliga küzdelmei januárban folytatódnak. Az egyelőre kérdés, hogy a hodosiak kivel játszanak, mert az A csoport küzdelmeit csak december 5-én és 6-án rendezik. ⋌

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?