Részegen, jogsi nélkül, más autójával okozott balesetet

b

Balesettel végződött egy 19 éves fiatal ámokfutása Pozsonyban.

A rendőrök vasárnap éjszaka akarták igazoltatni a Renault Laguna sofőrjét, az azonban nem állt meg, hanem tovább hajtott. Az egyik kereszteződésben elvesztette az uralmat a jármű fölött és nekihajtott egy, a pirosnál várakozó Volkswagen Beatle típusú autónak. A VW-ben ülő 25 éves nő több helyen megsérült.

Mint kiderült a Renault 19 éves sofőrje ittas állapotban vezetett, el volt tiltva az autóvezetéstől, ráadásul a kocsit úgy vette „kölcsön“ a tulajtól, hogy az nem tudott róla.

Az ügyben eljárás indult.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?