Teremtornák dömpingje a komáromi járásban

teremfoci

Beindult a téli teremfociidény a komáromi járásban.

A kezdők (U11) megmérettetésén az Activ Nagykeszi hódította el a trófeát, a döntőben a marcelházaiak fölött diadalmaskodtak.

A hétvégén újabb három seregszemlét rendez a Komáromi Területi Labdarúgó-szövetség. Szombaton 8.30 órai kezdettel a diákok (U15) viaskodnak a madari sportcsarnokban. A versenykiírás értelmében a bajnokság őszi szezonjának az első nyolc legeredményesebb csapata, név szerint a naszvadiak, a bátorkesziek, az imelyiek, a KFC fakó, a nagykesziek, a hetényiek, a csallóközaranyosiak és a búcsiak kaptak meghívást. Tavaly az Ilon Ferenc által irányított naszvadiak bizonyultak a legsikeresebbeknek.

Délután (kezdés 13.15 órakor) ugyancsak a madari sportcsarnok ad otthont az ifik (U19) összecsapásának. A rendezvény iránt mindössze az imelyiek és a bátorkesziek tanúsítottak érdeklődést.

Szintén szombaton 8.30-tól a felnőttek mérik össze tudásukat a naszvadi sportcsarnokban. A szervezők az A csoportba sorolták a šrobárováiakat, a bátorkeszieket, a dunamocsiakat és a lakszakállasiakat, a B csoportban pedig az izsaiak, a marcelházai fakó, a dulovceiek és a vágfüzesiek csatároznak. Az alapszakasz mérkőzéseit követően kerül sor az elődöntőre, a döntőre és a helyosztókra.

„Mindhárom focitornán díjazzuk a legjobb kapus, mezőnyjátékos és góllövő teljesítményét is” – tudtuk meg Pupák Istvántól, a területi szövetség alelnökétől.

Érdekes

Fociszombat Madaron és Naszvadon

DIÁKCSAPATOK (U15) TEREMFOCITORNÁJA (madari sportcsarnok) – szombat, 8.30. A résztvevő csapatok: Naszvad, Bátorkeszi, Imely, KFC Komárom B, Activ Nagykeszi, Hetény, Csallóközaranyos, Búcs. Sorsolás a torna kezdete előtt.

IFIK (U19) TEREMFOCITORNÁJA (madari sportcsarnok) – szombat, 13.15. A résztvevő csapatok: Imely és Bátorkeszi.

FELNŐTTEK TEREMFOCITORNÁJA (naszvadi sportcsarnok), szombat, 8.30: Šrobárová–Lakszakállas; 8.45: Izsa–Vágfüzes; 9.00: Bátorkeszi–Dunamocs; 9.15: Marcelháza B–Dulovce; 9.30: Šrobárová–Dunamocs; 9.45: Izsa–Dulovce; 10.00: Bátorkeszi–Lakszakállas; 10.15: Marcelháza–Vágfüzes; 10.30: Šrobárová–Bátorkeszi; 10.45: Izsa–Marcelháza B; 11.00: Dunamocs–Lakszakállas; 11.15: Dulovce–Vágfüzes; 12.00: mérkőzés a 7. helyért; 12.15: elődöntő A1–B2; elődöntő B1–A2; 12.45: mérkőzés az 5. helyért; 13.00: mérkőzés a 3. helyért; 13.30: döntő.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?