Lezárult Zsák Malina Hedvig ügye

Zsák Malina Hedvig
Győr |

12 és fél év után lezárult Zsák Malina Hedvig ügye, a Győri Járási és Nyomozó Ügyészség október 24-én a nyomozást megszüntető határozatot hozott. Az indoklásban az áll, hogy „a rendelkezésre álló adatok és a bizonyítási eszközök alapján nem állapítható meg a bűncselekmény”, azaz Zsák Malina Hedvig nem követett el hamis tanúzást.

Amint Gál Katalin Zsuzsanna ügyészségi szóvivő tájékoztatott, a határozat ellen panaszt csak az érintett emelhet. Hedvig kedden vette át a határozatot, azt mondta, hogy időre van szüksége ahhoz, hogy ezt az egészet magában is lezárja, addig nem kíván nyilatkozni. Hedvig 2013 decembere óta magyar állampolgár, ügyét 2016 decemberében vette át Magyarország. Malina Hedviget 2006-ban támadták meg Nyitrán.

Kapcsolódó cikkünk
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?