Napi hat csík kokaint szippantott fel egykor a Spice Girl

spice girls

Brutally Honest, azaz Brutálisan őszinte címmel önéletrajzi könyvet írt magáról Melanie Brown, közkeletű nevén Mel B egykori Spice Girls-tag, aki az utóbbi években az ausztrál és a brit X-Factor zsűritagjaként volt ismert. 

Könyvének címe valóban helytálló, hiszen Scary Spice olyan részleteket sem hagyott ki a kötetből, amelyek nem vetnek rá túl jó fényt. Megírta például, hogy annak idején napi öt-hat csík kokaint is felszívott, hogy végig tudja csinálni az X-Factor forgatásait, és már ahhoz is kellett két csík, hogy felkeljen.

Szomorú, szánalmas ember voltam. A kokain eltompította a fájdalmam. Feldobott annyira, hogy képes legyek teljes fordulatszámon pörögni, és elfelejteni mindent a show-n kívül. Annyira mélyen voltam, hogy két héttel az X-Factor forgatásának kezdete után elkezdtem kokaint használni, hogy végig tudjam csinálni a műsort. HOgy kibírjam, hogy Stephennel élek, ami olyan volt, mint valami neurotikus klausztrofóbia.

– írta Mel B a kötetben, melyek a Sun vasárnapi kiadásaiban jelennek meg folytatásokban.

(24.hu)

Kapcsolódó cikkünk
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?