Huncutka

ahetrajza

Hogy vagytok? Mi minden történt veletek az elmúlt napokban? Nálunk nagyon érdekes dolog, az egyik nagymamámnak volt a születésnapja.

Sziasztok!

Hogy vagytok? Mi minden történt veletek az elmúlt napokban? Nálunk nagyon érdekes dolog, az egyik nagymamámnak volt a születésnapja.

Ez magában még nem is volna annyira érdekes, ám képzeljétek, milyen jó ajándékot kapott! Az egész családtól egy laptopot, internettel. Még soha nem használta az internetet, így Kópéval bevezettük őt az alapokba. Megmutattuk, hogyan tud üzenetet küldeni, híreket olvasni. Igaz, többször is el kellett neki magyarázni, de türelmesen tanítgattuk. Ez azért is volt jó, mert a nagyi is szokott velünk tanulni, most meg mi segítettünk neki. Kicseréltük a szerepeket, nagyon élveztük. Aztán még feleltettük is, vagyis egyedül kellett egy üzenetet küldenie. Igazán ügyes volt, így csillagos egyest adtunk neki. A ti nagyszüleitek szoktak internetezni?

Legyetek jók!

Huncutka

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa a Vasárnap.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?