Gerard Butler háza is porig égett

Butler
Los Angeles |

A filmsztár vasárnap térhetett vissza malibui otthonához, miután 150 ezer emberrel együtt őt is evakuálták a Kaliforniában pusztító erdőtüzek miatt. A látványt, ami fogadta, az Instagramon osztotta meg.

Butler posztjában azt írja, minden tisztelete a bátor tűzoltóké, akik életük kockáztatásával igyekeznek megfékezni a lángokat. A tűzvész miatt a hétvégén két film vörös szőnyeges premierje is elmaradt Hollywoodban. Joel és Ethan Cohen régóta várt The Ballad of Buster Scruggs című westernjét, amely a Netflixen lesz elérhető, sima vetítésen mutatták be. Mark Wahlberg Instant család című filmjét szintén levetítették, de a nézőtéren nem a filmvilág képviselői ültek, hanem állami gondozott gyerekek, az ünnepi fogadásra szánt ételeket pedig a tűzvész károsultjai kapták meg, akiknek el kellett hagyniuk otthonaikat.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?