Vágsellyén, Tardoskedden és Udvardon csak képviselőket választanak

vágsellye önkormányzati
Vágsellye/Tardoskedd/Udvard |

Délutánig csupán a választásra jogosultak alig tizenöt százaléka adta le a szavazatát Vágsellyén, a választási biztottság tagjai a késő esti órákban valamivel több választóra számítanak.

A járási székhelyen már szeptember 11-én kiderült, hogy a jelenlegi polgármesternek nincs ellenfele. A lakosok a három választókerület tizennyolc körzetében negyvennyolc képviselőjelöltből választják ki azt a huszonegy embert, aki részt vehetnek a testület munkájában. A Vágvecse városrészben némi káosz támadt. Néhányan nem nézték meg alaposan, hogy melyik választókörzetben kell leadniuk a szavazatot, és a korábbi választásokhoz hasonlóan a Hollý utcai alapiskolába vették az irányt.

ardoskedden sincs kihívója a jelenlegi polgármesternek, a faluházban a választási bizottság tagjai elmondták, átlagosnak mondható a választási kedv, mivel pont ugyanaz a helyzet, mint a korábbi önkormányzati választások során, akkor is csak a képviselőjelölteket választották meg a tardoskeddiek. Udvardon, az Érsekújvári járás második legnagyobb községében sem akadt ellenfele a polgármesternek, itt is alig húsz százalékos az eddigi részvételi arány.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?