Sok az akciós repülőjegy decemberre

*

Rendkívül hullámzóan alakulnak a repülőjegyárak a decemberi hónapra, számos célállomásra lényegesen többet kell fizetni a jegyért, míg sok olyan hely is van, ahova a novemberi árakhoz képest jelentős csökkenés figyelhető meg.

Ha decemberben szeretnénk utazni, akkor mindenképpen érdemes elkerülni a főszezonnak számító karácsonyi időszakot (ez az év utolsó két hete és az új év első 10 napja), amikor szinte lehetetlen olcsó jegyet találni.

Az európai célállomások a hónap első felében kedvező áron foglalhatók, 100 euró alatti áron 12 népszerű célállomás is szerepel a táblázatunkban, ezek közül pedig 8 helyre még 50 euróba se kerül a legolcsóbb repülőjegy. Most a szokásos árakhoz képest olcsóbb a jegy Barcelonába (51 euró), Liszszabonba (90 euró), Madridba (40 euró), Párizsba (41 euró) és Rómába (39 euró) is, így ha szeretnénk bebarangolni ezeket a városokat, akkor most érdemes foglalni. A távolabbi célállomásoknál nagyon nagy a mozgás, sok helyre jelentősen csökkentek az árak, de számos olyan is van, ahova sokkal drágábban tudunk decemberben elrepülni, mint egy hónappal korábban. Ahogy látni, most az Air France/KLM páros nagyon sok akciós jegyet kínál, a legtöbb távolabbi célállomásra most ők kínálják a legkedvezőbb jegyárat. Ami az ár/érték alapján most kedvező választásnak minősülhet, az Bangkok (477 euró), Phuket (486 euró), Havanna (577 euró), Bali Sok az akciós repülőjegy (743 euró), Miami (459 euró), Hongkong (441 euró) és Tokió (445 euró). És ami szuperolcsónak tekinthető, hiszen hosszú távú járat, és 400 euró alatt foglalható, az New York (328 euró), Peking (389 euró) és Dubaj (315 euró). Érdemes kihasználni az akciós jegyárak kínálta lehetőséget, és még az év vége előtt elutazni egy kisebb kirándulásra, egzotikus nyaralásra.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?