Pamela Anderson szerint a feminizmus túl messzire ment

Pamela Anderson

Az egykori Baywatch-sztár a 60 Minutes című ausztrál tévéműsorban adott interjút, és többek között a feminizmus témájában is megosztotta a gondolatait.

„Azt gondolom, hogy a feminizmus mehet túl messzire. Feminista vagyok, de úgy gondolom, hogy a feminizmusnak ez a harmadik hulláma nagyon unalmas. És azt gondolom, hogy megbénítja az embereket” – mondta a színésznő, akinek a Me Too mozgalom is kicsit sok.

„Sajnálom. Lehet, hogy kicsinálnak, amiért ezt mondom” – mentegetőzött.

“Feminism can go too far. I'm a feminist, but I think that this third wave of feminism is a bore. I think it paralyses men.” Pamela Anderson criticises the #MeToo movement, warning women to use “common sense” @PamFoundation #60Mins pic.twitter.com/6dUmvbueRu

— 60 Minutes Australia (@60Mins) 2018. november 4.

„Ha valaki fürdőköntösben nyit ajtót, miközben üzleti találkozót beszéltek meg, akkor talán nem egyedül kellene menni. Azt gondolom, hogy néhány dolog csak józan ész kérdése. Vagy ha bemész, szerezd meg a munkát” – tanácsolta.

(hvg.hu)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?