Gázolás miatt késnek a vonatok a Pozsony - Érsekújvár vonalon

vonat késés

Elgázolt a gyorsvonat egy személyt a Vajnory és Cseklész között, ezért késésre kell számítani a Pozsony - Érsekújvár vonalon.

Martina Pavlíková a Szlovák Államvasutak szóvivője az ujszo.com -nak elmondta, hogy a Pozsonyból Besztercebányára tartó Krivín gyorsvonat 17.11-kor elgázolt és
súlyosan megsebesített egy személyt Vajnory és Cseklész közötti vasúti átjárónál.

“A baleset miatt szünetel a vasúti közlekedés a szakaszon és folyamatban van a baleset kivizsgálása” - nyilatkozta Pavlíková.

Hozzátette, hogy csak a rendőrség jóváhagyása után indítják újra a közlekedést a vonalon. A vonatban ülő utasokkal közölték ugyan, hogy baleset miatt állt meg a vonat, de azt csak húsz perccel később tudatták velük, hogy legalább egy, de akár két órát is vesztegelhetnek. “Először csak azt közölték, hogy baleset miatt legalább hatvan percig nem megyünk tovább. Később az utasok kiderítették, hogy elgázolt valakit a vonat. A legrosszabb, hogy nem mondanak semmit” - fakadt ki az egyik utas. A baleset miatt nem szállhatnak ki az utasok a szerelvényből, de vannak olyanok, akik megszegik a tilalmat.

A pozsonyi főállomáson negyed hétkor harmincöt perces késést jeleztek a Galánta és Érsekújvár felé induló vonatokra. De a Budapestre, valamint a Prágába tartó
nemzetközi gyorsvonatok is késnek. (béva)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?