Szelfizés közben veszthette életét a fiatal blogger házaspár

szelfi halál
Sacramento/Újdelhi |

Két fiatal blogger, egy indiai házaspár vesztette életét a kaliforniai Yosemite Nemzeti Parkban, miután szelfizés közben lezuhantak a 250 méter magas Taft Point kilátóról. 

Keddi amerikai sajtóértesülések szerint a parkőrségnek sikerült azonosítania az október 24-én történt baleset áldozatait.

Az Egyesült Államokban élő 30 éves Meenakshi Moorthy és 29 éves férje, Vishnu Viswanath blogot vezetett utazásairól. Az Instagramon közölt egyik bejegyzésükben kitértek arra, hogy akár végzetes is lehet egy-egy veszélyes helyszínen készített fotó.

Október 24-én zuhantak le a Taft Point kilátóról. A híres El Capitan sziklán, 2300 méterrel a tengerszint felett lévő, korlát nélküli gránit sziklaszirt lélegzetelállító kilátással szolgál.

A holttesteket parkőrök fedezték fel a Taft Point alatt 245 méterre. A baleset pontos körülményeit még vizsgálják.

Viswanath testvére Indiában elmondta, a pár fotóállványát és kameráját szerda reggel kirándulók találták meg a sziklaszirt közelében, és értesítették a parkőröket, akik nagy teljesítményű távcsövek segítségével megtalálták, majd helikopterrel elszállították a holttesteket. 

Meenakshi Moorthy véletlenül szerepel is a barátnőjével szintén ott kiránduló Sean Matteson két felvételén is. Matteson elmondta: Meenakshi kitűnt a tömegből rózsaszínűre festett hajával, és azzal, hogy zavaróan közel állt a sziklaperemhez.

"Nagyon közel volt a szakadékhoz, de úgy tűnt, jól érzi magát. A frászt hozta rám. Ott nincsenek korlátok. Én nem mentem volna olyan közel a széléhez, de ő úgy tűnt, kényelmesen érzi magát. Nem úgy tűnt, mintha aggódna" - mondta Matteson. 

Matteson Vishnu Viswanathra nem emlékezett, a pár a sötétedés közeledtével elhagyta a sziklát.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?