A legolcsóbb Dacia Logan csak valamivel több mint 6000 euró lesz

ÚJ SZÓ-TUDÓSÍTÁSPozsony. Egyre nagyobb népszerűségnek örvend a Dacia, árulták el a márka képviselői a vadonatúj Logan múlt heti bemutatóján.

ÚJ SZÓ-TUDÓSÍTÁS

Pozsony. Egyre nagyobb népszerűségnek örvend a Dacia, árulták el a márka képviselői a vadonatúj Logan múlt heti bemutatóján. Elmondásuk szerint csak januárban 250 megrendelést kaptak új autókra Szlovákiában, ilyen sok autót legutóbb 2010 decemberében sikerült eladni.

A legpozitívabb hír a Logan alapváltozata centre pontosan ugyanannyiba kerül, mint a legolcsóbb új Sandero, konkrétan 6490 euróba. A Dacia így a vásárlóra bízza, hogy a Logan nagy kofferjét (510 liter), vagy a kisebb de praktikusabb Sanderot választja – már ami a csomagtér méretét illeti.

Az új Logant Szlovákiában három külön felszereléssel vásárolhatják meg, az alapnak számító Access ESP-t, ABS-t, 4 légzsákot, ISOFIX gyerekülés rögzítési pontot, vagy kerékjavító-szettet kap. A forgalmazó szerint Szlovákiában a középső, Ambiance felszerelés iránt lesz a legnagyobb érdeklődés. Ehhez például elektromosan vezérelt elülső ablakokat, vagy távirányítású központi zárat is kapnak. Ehhez a modellhez aztán 380 euróért metálfényezést, ködfényszórókat (120 euró), vagy CD/MP3/USB autórádiót (600 euró) is vehetnek.

Dacia a Logan esetében is folytatja a átlátható szervizelési időtartamot, amely minden erőforrás esetében egy év vagy 20 000 futott kilométer. A 0,9 TCe Logan első szervizelése csak 94 euró lesz, míg a Logan 1.5 dCi esetében ez az összeg 120 euró lesz. A Renault-val összehasonlítva a Dacia tulajdonosai átlagban 20 százalékkal alacsonyabb szervizkiadásokra számíthatnak.

Állítólag attól sem kell tartani, hogy az új autóra túl sokáig kellene várni. A Loganból és a Sanderoból is egyaránt elég van raktáron, a járgányokat azonnal elvihetik; jelenleg csak a Sandero Stepway modellre kell kicsit várni. (dem)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?