MIT AJÁNL AZ ADAC?

KisautóraHa fontosak a havas jellemzők, a Continental Conti Winter Contact TS 800, a Vredestein Snowtrac 3 vagy a Semperit Master-Grip lehet jó választás.

Kisautóra

Ha fontosak a havas jellemzők, a Continental Conti Winter Contact TS 800, a Vredestein Snowtrac 3 vagy a Semperit Master-Grip lehet jó választás. Aki viszont nedves úton megy a legtöbbet, annak a Goodyear Ultra Grip 8, a Michelin Alpin A4 vagy a Continental Conti Winter Contact TS 8 lehet a befutó. A takarékos abroncsot keresőknek szintén a Continental vagy a Goodyear, akik a szerény kopást létesítik előnyben, azoknak a Michelin lehet a kedvence. Aki pedig minden jellemzőből szeretne kapni, az válassza a Continental ContiWintercontact TS 800, a Michelin Alpin A4 vagy a Pirelli Winter 190 Snowcontrol egyikét. Ha az akusztika a fontos, a Firestone Winterhawk 2 EVO a legcsendesebb, ellenben havon, vízen és jégen nem nyújt sokat.

Középkategóriás méretben

Ha fontosak az általánosan jó jellemzők, akkor az ajánlott minősítést szerzett (ContiWinterContact TS 850, Michelin Alpin A4, Dunlop SP Winter Sport 4D, Goodyear Ultra Grip 8, Nokian WR D3) abroncsokkal nem fogunk mellényúlni. Ha sokat kívánunk hóban autózni, akkor az előbbiekből a Conti és a Michelin a mi abroncsunk, míg amennyiben leginkább nedves úton mennénk, akkor a Goodyear Ultra Grip 8 lehet az abroncsunk. A legkedvezőbb fogyasztás eléréséhez a kopásállóságból is jó ContiWinterContact TS segíthet, ha pedig csak az utóbbi a fontos, ismét a Michelin lesz a befutó.

Szabadidő-autóra

Az átlagon felüli általános jellemzőket elvárók számára csakis a három jó eredményt elért abroncsot, azaz a Bridgestone LM-80, Dunlop SP Winter Sport 4D, Continental Cross Contact Winter szériákat ajánlják. A hóban sokat autózóknak a Bridgestone, a zömében nedves úton közlekedőknek azonban már a csupán kielégítő általános minősítést szerzett Goodyear Ultra Grip 8 lehet az ideális választás, míg akik fogyasztásukat a lehető legalacsonyabban tartják, azok számára ismét a Bridgestone lehet a legjobb. Aki pedig hosszú távra keres alacsony kopású garnitúrát, a Goodyear és a Sava választásával hosszú élettartamot remélhet.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?