Egyszer sem vezettek az ólublói röplabdázók Komáromban

roplabda
Komárom |

A komáromi VK Spartak UJS élvonalbeli férfi-röplabdacsapata a hétvégén az ólublói VKM Stará Ľubovňa csapatát fogadta a 7. fordulóban. A szerényebb képességű észak-szlovákiaiakat a Duna-partiak sima három játszmában 3:0-ra (25:16, 25:17, 25:17) győzték le úgy, hogy a vendégek egyszer sem vezettek.

Mind a három játszmában nagy fölényben játszottak a komáromiak, minden játékelemben felülmúlták a vendégeket. Különösen hatékony támadójátékukkal és átlőhetetlen sáncolásaikkal nem tudtak mit kezdeni az ólublóiak. Az első szettet 9 pontos, a másodikat és harmadikat 8-8 pontos különbséggel nyerték a hazaiak, ami alátámasztja a papírformát.

A komáromiak a tíztagú mezőny hatodik, az ólublóiak pedig az utolsó helyén állnak. A tabella állását azonban befolyásolja az a tény, hogy a 6. forduló mérkőzésére a múlt csütörtökön a svidníkiek nem jöttek el Komáromba, ami azért nem volt szabályszerű részükről, mert ezt csak néhány órával a mérkőzés megjelölt időpontja előtt jelentették be a komáromiaknak, amikor ők már a meccsre készülődtek.

Az ólublóiak elleni meccs után a szép számú komáromi szurkolótábor elismerő tapssal köszönte meg kedvencei jó teljesítményét és biztos győzelmét. A csapat eddig mérlege 3 győzelem és 3 vereség, ami arányos az extraligában tapasztalható erőviszonyokkal.

A mérkőzés után az egyik legtapasztaltabb komáromi játékos, Sládeček, aki pályafutása során külföldön is röplabdázott, így nyilatkozott: „Játékunk az eddigi meccseken nem volt kiegyensúlyozott, de mindhárom bajnoki címre pályázó csapat ellen (a kassaiak, a nyitraiak és a privigyeiek ellen is) nyertünk szettet, a két utóbbival idegenben is, ami feltétlenül biztató. A következő meccseken egyre jobban fog menni a játék.”

Robin Pělucha vezetőedző is elégedett volt: „Az ólublóiak nem késztettek bennünket nagy erőbedobásra, de ennek ellenére mindenki igyekezett jó játékot produkálni, ami sikerült. Jó volt az összhang csapatunk tapasztaltabb játékosai és a fiatalabb generáció tagjai között az egyes játékrészekben, aminek nagyon örülök. Remélem, a folytatásban ez az összhang még jobb eredményeket is fog hozni, s egyre több röplabdarajongót fog eljönni a mérkőzéseinkre.”

Jóba Mihály

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?