Ötcsillagos kényeztetés

<p>22 medence, 10 000 négyzetméternyi SPA terület, több mint 130 kezelés, 2 fajta gyógyvíz, szakképzett orvosok, fitneszedzők, Premium Dermal Spa – és ez csak néhány azok közül a szolgáltatások közül, amelyeket a sárvári Spirit Hotel Thermal Spa kínál a pihenni és feltöltődni vágyóknak. Akik már jártak ott, tudják, a hotel luxuskörülményeket kínál, valódi ötcsillagos kényeztetésben részesíti a vendégeket. Nem véletlen, hogy már több ízben is ez a szálloda lett Európa legjobb wellness-szállodája.</p>

TESZT

Amint belépünk a hotelbe, már a lobbiban érezzük, hogy különleges élmény vár a vendégre, nyugalom, harmónia hatja át már a lobbit is. Ugyanez jellemző a szálloda szobáira is, amelyekben valóban megpihenhetünk, a luxusberendezések, a kényelmes ágyak pedig még élvezetessé teszik a pihenésünket.

Felvesszük a fürdőköpenyt, és irány a szálloda Oázis wellness- és fürdőrészlege. De még mielőtt belépünk a 22 medencés vízi világba, útközben megállunk a Lobbi bárban, hogy elfogyasszuk a minden vendégnek ingyen járó üdvözlőitalt. Majd irány a vízi paradicsom: medencék tömkelege fogad bennünket, itt semmi sem hiányzik, van élménymedence, úszómedence, pezsgőfürdő, masszázsmedence, de még igazi törökfürdő, azaz Hamam is. Ez utóbbiban a kellemes kezelés után az Ezeregyéjszaka hangulatában a vízipipázást is kipróbálhatjuk. A medencevilágban van fedett és szabadtéri rész is, ha kellemes az idő, a napozás sem marad el.

Az Oázis wellness- és fürdőrészlegben van egy gyógyfürdős rész kétfajta gyógyvízzel. Kellemes forró vízben áztathatjuk magunkat, de akár a pezsgőfürdős változatot is kipróbálhatjuk. A benti medencéből a szabadba is kiúszhatunk, ez igazán hangulatos este, amikor a vízben áztatva magunkat a csillagos égben – télen a havazásban – is gyönyörködhetünk. A Spirit Hotelnek ugyanis saját gyógyvízforrása van, melyet az 1056 méter mélyből feltörő 46°C-os gyógyvíz táplál. Alkalikus, nátriumbikarbonátos, kellemesen lágy, selymes, finom tapintású, szagtalan, nem agresszív víz. Ezzel a vízzel töltik fel gyógymedencéket. A medencék vize kiválóan alkalmas krónikus mozgásszervi betegségek kezelésére, műtétek, balesetek, sportsérülések utókezelésére, izomlazításra. Lágyrész reumatizmusra is jótékony hatású.

Vegyen nagy levegőt, és amikor mondom, akkor fújja ki. MOST! És már ömlik is a nyakamba a jeges víz, ahogy Bálint szaunamester mondja, ez a jeges nyakonöntés egy óceáni sós szaunaszeánsz után, a Spirit Hotel szaunarészlegén. A szállodában naponta négy szaunafelöntésen vehetünk részt, van sós, mézes, jeges, mentolos – lehet választani, de aki egyet kipróbál, szinte biztos, hogy az összes szeánszon megjelenik. A gazdag szaunarészlegen szinte minden megtalálható, van finn szauna, gőzkabin, aromaszauna, jégkamra, bioszauna, infraszauna, rózsaszauna, lakónium is. A hideg vizes merülőmedence és egy különböző hangeffektusokkal színesített esőerdős zuhanykabin teszi még emlékezetesebbé.

A kellemes pihenés után jöhet a gazdag vacsora. A szálloda konyhája is színvonalas, valóban ötcsillagos vacsora vár bennünket: finom levesek, grillezett ételek, zöldségek, főételek, köretek, csaknem 20 féle finomabbnál finomabb sajt és ízletes sütemények közül választhatunk.

A vacsora után ismét irány az Oázis wellness- és fürdőrészleg, levezetésként pedig este egy kis bowling vagy biliárd az alagsorban található Luna bárban.

A következő napon különböző kezelésekkel színesíthető a program, a szálloda több mint 130 kezelést kínál, így a pár napos ott-tartózkodás alatt csemegézhetünk a kényeztető kezelések közül: Ajurveda Padabhianga, Ajurveda Sirodhara, Pharmos Natur Alaya me – életerőkezelés, Thai masszázs – Herbál, Thai masszázs – tradícionális, Thai masszázsok – Olajos, Thai Sens Atlantic – csak néhány a számtalan kezelés közül.

De a sárvári Spirit Hotelről nem csak jót lehet írni, ugyanis van egy nagy hibája is, amelyet az egyik kolléganőm fogalmazott meg a legpontosabban: a Spirit Hotel után már olyan magasan van a léc, hogy azt szinte egyetlen más wellness szálloda sem tudja felülmúlni, ezért újra és újra a sárvári Spiritbe kell menni, ha valóban ötcsillagos wellness kényeztetésre vágyunk. (szl)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?