Repülőjegyárak májusi utakra

<p>Májusban némileg csökkent az európai repülőjegyek ára, a távolabbi úticélokra azonban némi emelkedés jellemző.</p>

SZABÓ LÁSZLÓ

Egy időre búcsút mondhatunk a téli hónapokban tapasztalt, 100 euró alatti jegyáraknak, de panaszra nincs ok, a legtöbb európai nagyvárosba nem sokkal 100 euró feletti áron kínálják a repülőjegyet. Az egyik legjobb ár–érték arány májusban Isztambul, ahova 118 euróért repülhetünk. Párizsba 158, Londonba 110, Rómába 107 euró a legolcsóbb repülőjegy. A távolabbi célállomások közül Tokióba, Rio de Janeiróba, Dubajba és Bangkokba érdemes utazni, az árak ugyanis az alsó határt súrolják. Májusban kiegyenlítődött a verseny a bécsi és a budapesti repülőtér között, egyre több az olyan célállomás, ahova az osztrák fővárosból kedvezőbb repülni.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?