Hol vannak a legtisztább a hotelszobák?

ÖSSZEFOGLALÓTokióban a szállodai szobák hírből sem ismerik a porcicákat egy friss felmérés adatai szerint. A budapesti hotelszobák a 17.

ÖSSZEFOGLALÓ

Tokióban a szállodai szobák hírből sem ismerik a porcicákat egy friss felmérés adatai szerint. A budapesti hotelszobák a 17. helyen végeztek a tisztasági versenyben, Párizs vagy London még az első húsz közé sem került be.

Hajszálak a zuhanyozóban, porhegyek vagy koszos szőnyeg – sajnos ilyen hiányosságokkal manapság is találkozni a szállodai szobákban. A hotel.info online szobafoglaló oldal legfrissebb felméréséből kiderül, mely fővárosokban ügyelnek a szállodatulajdonosok leginkább a higiéniára, és az is, hol fordítanak kevesebb gondot a tisztaságra.

Több mint ötmillió szállóvendég véleményét kérték ki a szállodák tisztaságáról, és a következő eredményekre jutottak. A fővárosok nemzetközi összehasonlításában Tokió szerezte meg az első helyet a maximálisan adható tíz pontból 8,91-gyel. A japán fővárost a lengyel Varsó követi 8,78 ponttal. A szállodavendégeknek saját bevallásuk szerint itt „egyenesen kutatniuk kellett a kosz után”. A szófiai szállodaipar 8,55 pontos értékeléssel a 4. helyet szerezte meg. Ötödik helyen a szlovéniai Ljubljana végzett (8,52), Pozsony pedig az előkelő hatodik helyet szerezte meg. Az első tízbe Helsinki, Bangkok, Moszkva és Lisszabon került be.

Budapest a tisztasági lista 17. helyén szerepel 8,24 ponttal, de Tallinn 8,22 és Dublin 8,2 ponttal még szintén a 20 legjobb főváros között található. Igaz, a lista legvégén. Kevésbé voltak elégedettek a tisztasággal a szállóvendégek Párizsban (7,54) és Londonban (7,57). Itt bizony valamivel gyakrabban foghatnák munkára a takarítóeszközöket! (tr)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?