Holttestet talált egy médium Ausztráliában

Sydney |

<p>Egy elveszett kislány keresésére indult, de egy megcsonkított női holttestre bukkant egy médium Ausztráliában.</p>

Az asszony a két hete rejtélyes körülmények között eltűnt hétéves Keisha Abrahams nyomát kutatta, amikor előérzete szerdán a Sydney melletti Nurragingy parkba vezette. Ott a gyerek helyett egy műanyagzsákba csomagolt női hullát talált.
A rendőrség nem tartja kizártnak, hogy az állítólag természetfeletti képességekkel rendelkező asszony az elveszett kislány utáni nyomozásban is hasznára lehet. "Nagyon érdekes", hogy sejtése "a parknak éppen abba a zugába" irányította - mondta Pamela Young rendőrtiszt. A rendőrség most mérlegeli, hogy elfogadja-e a médium felajánlott segítségét.
Keisha Abrahams július 31-én éjszaka tűnt el azután, hogy anyja lefektette. Házuk ajtaja nyitva volt, de erőszakos behatolásnak nem találták nyomát. A rendőrség nagy erőkkel nyomoz a kislány után, akinek sorsa élénken foglalkoztatja az ausztrál médiát.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?