Patasi Oszkár hatodik Európa-bajnoki érme

ÚJ SZÓ-ÉRTESÜLÉSKusadasi/Nagymegyer. Tavaly nem állt csatasorba a kontinensviadalon, idén bronzéremmel tért haza a törökországi Kusadasiból, a veterán súlyemelők 23. Európa-bajnokságáról a nagymegyeri Patasi Oszkár, aki ezúttal szólistaként utazott a tengerparti üdülőközpontba.

ÚJ SZÓ-ÉRTESÜLÉS

Kusadasi/Nagymegyer. Tavaly nem állt csatasorba a kontinensviadalon, idén bronzéremmel tért haza a törökországi Kusadasiból, a veterán súlyemelők 23. Európa-bajnokságáról a nagymegyeri Patasi Oszkár, aki ezúttal szólistaként utazott a tengerparti üdülőközpontba. „Sajnos, idén először fordult elő, hogy a nevezési határidő lejártáig a részvétellel kapcsolatban nem tudtunk közös nevezőre jutni a társakkal, így önköltséges turistaként vettem részt a megmérettetésen” – nyilatkozta az előzményekről a csallóközi tárcsanyűvő, aki az 50–54 évesek korosztályában viaskodott a tárcsákkal, az ellenfelekkel.

Egyébként a besztercebányai Igor Gurskýval ketten képviselték Szlovákiát a rendezvényen, melyen kilenc korcsoportban és nyolc súlycsoportban 300 versenyző csatázott az érmekért. Az erős és népes mezőnyben a szakítás után még öt versenyzőnek, köztük a nagymegyeri csúcsemelőnek volt beleszólási lehetősége az éremcsatákba. „Nagy küzdelem végén holland győztes neve került a krónikába. A második helyért egy fehérorosz ellenféllel vívtam ádáz csatát, végeredményben egy kiló döntött vetélytársam javára. Bronzérmem értékét növeli, hogy segítő nélkül kellett a verseny taktikai és végrehajtási részét megoldanom. Bízom benne, hogy a folytatás sikeresebb lesz” – tájékoztatott a részletekről Patasi Oszkár, aki az Európa-bajnokságokon eddig hat érmet gyűjtött be. Mérlege: két arany-, egy ezüst- és három bronzérem. (ái)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?