CR7 nem hosszabbított

<p>A Real Madrid 122 millió font alatt nem adja Cristiano Ronaldót, Rafa Benítez spanyol csatártársat hozna Fernando Torres mellé a Chelsea-be, Lewandowski nyártól Manchesterben folytatja.</p>

ÖSSZEÁLLÍTÁS

A focivilág híreiből válogattunk.

Kikiáltási ár:122 millió

Az angol és a spanyol sajtó arról számolt be, hogy a Real Madrid labdarúgócsapata kész megválni portugál klasszisától, Cristiano Ronaldótól. Persze a 2009-ben 94 millió euróért megvett támadót nem áron alul kívánják értékesíteni, az irányárát 122 millió fontban (csaknem 150 millió euró) szabták meg.

Bár CR7 madridi szerződése 2015-ig érvényes, egy ideje már a hosszabbításról tárgyal a klub és a játékos, ám ezek eddig nem vezettek eredményre. És több nyilatkozat utal arra: már nem is lesz megegyezés. A Real hiába ajánlott neki további három évre szóló ötven százalékos fizetésemelést (10 millió euró helyett 15-öt keresne szezononként), az érintett erre azt mondta: az ő madridi boldogsága nem függ attól, hogy mennyivel kereshetne többet.

Lewandowski ördög lesz

A portugál iránti esetleges érdeklődők körében tartják számon volt klubját, a Manchester Unitedet is. Sir Alex Ferguson vezetőedző szkeptikus az ügyletet illetően („imádnám, ha megint itt lenne velünk, de sajnos látnunk kell, hogy nagyon sokba kerülne a visszavásárlása”), inkább egy kisebb nevet szerzett meg: a német Bild szerint ugyanis nyártól Manchesterben folytatja Robert Lewandowski, a dortmundiak lengyel csatára, akiért 22 millió eurót fizetnek a Vörös Ördögök.

Spanyol csatárpáros

Az angol Chelsea labdarúgócsapatánál viszont már januárban összeállhat a Fernando Torres, David Villa spanyol csatárpáros, legalábbis ezt tervezi az együttes spanyol vezetőedzője, Rafa Benítez. Villa jelenlegi klubjánál, a spanyol FC Barcelonánál kerek perec kijelentették, hogy a támadó nem eladó, de a szabadságát töltő támadó menedzsere nem ennyire elutasító. „Villa szeretne a mostaninál több lehetőséget kapni, és ha ez nem változik, akkor már januárban el kell gondolkodnunk a folytatásról. Ha a Barcelonánál nem számítanak rá, akkor megnézzük a Premier League-ből érkező ajánlatokat.”

Beníteznek B terve is van: Schürrle (Leverkusen), Ba (Newcastle) és Lukaku (WBA) nevét is felírta a noteszébe – Lampardét viszont kihúzta: a hírek szerint ugyanis a kékeknél nem tartanak igényt a 34 éves játékosra. (SITA, nso, MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?