Holtan találtak a házában egy idős embert

LECZO ZOLTÁNBély. A korábbi feltételezésekkel ellentétben nem gyilkosság áldozta lett az a nyugdíjas férfi, akinek a holttestét a házában találták meg a rendőrök hétfőn délután. Az orvosszakértő szerint szívelégtelenség végzett vele.A 78. éves R.

LECZO ZOLTÁN

Bély. A korábbi feltételezésekkel ellentétben nem gyilkosság áldozta lett az a nyugdíjas férfi, akinek a holttestét a házában találták meg a rendőrök hétfőn délután. Az orvosszakértő szerint szívelégtelenség végzett vele.

A 78. éves R. Bertalant azután kezdték keresni a helybeliek, hogy napok óta nem adott életjelt magáról. Az elmúlt pénteken a nyugdíját már nem vette fel a postán, és az azt követő napokban sem látták a szomszédai. A közelben élőknek feltűnt, hogy az illető házának ajtaja hosszabb ideje nyitva áll, de az ingatlan környékén mozgást nem tapasztaltak. A helyszínre érkező rendőrök hétfőn az egyik szoba padlóján fekve találták meg R. Bertalant, aki akkor valószínűleg már napok óta halott lehetett. A hatóság törvényszéki boncolás elvégzését rendelte el. A rendőrség tegnap kiadott közleménye szerint a nyugdíjas férfit bántalmazták, a ház három helyiségének ajtaját feltörték, és mindent felforgattak. Az nem derült ki, hogy az ismeretlen tettesek vittek-e el értékeket vagy készpénzt.

A helybéliektől tegnap megtudtuk, R. Bertalan azóta élt egyedül, hogy korábban egyik fia, illetve néhány hónapja felesége is elhunyt. A volt vasutas magának való, zárkózott ember volt. A feltört ajtók, a holttest megtalálásának furcsa körülményei, valamint a feldúlt helyiségek láttán valószínűsíthető volt, hogy rablógyilkosság történt. Lapunk értesülései szerint azonban R. Bertalan halálát szívelégtelenség okozta, az viszont nem zárható ki, hogy az idős férfit valóban bántalmazták. Egyesek azonban inkább azt tartják valószínűnek, hogy a lakást azután foszthatták ki, miután rátaláltak a magatehetetlen vagy már halott nyugdíjasra. Az ügyben nyomozást rendeltek el, a fejleményekről tájékoztatni fogjuk olvasóinkat.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?