Az én jelöltem

választás vélemény

Tőzsgyökeres, nem gyüttment, akit megtisztelhetek az úrnánál.

Az önkormányzati választáson az én jelöltem megnyerő mosolyú.

Olyan jelölt, aki nemcsak tesz, de ígér is. 

Céljait elfűrészelhetetlen alappillérekre építi, ott is látja a megoldást, ahol a jelenlegi vezetés tisztánlátását pártérdekek és harcocskák homályosítják el, szemükre gazdasági lobbicsoportok vetnek szürke hályogot. Bár azt még nem döntötte el, hogy a magyar nyelv mezején vagy oltárán száll síkra szűkebb vagy tágabb pátriája miatt. 

A jelöltem az integráló és domesztikáló erő, egyszerre felvidéki és szlovákiai magyar. Sokoldalúságát mind a szakmai, mind a magánéletben meggyőzően bizonyította, legutóbb a kampányban, amikor a kampányújságban nő volt, az óriásplakáton férfi. A legnagyobb mértékben képes közösségünk érdekeit érvényesíteni, leteperve is erőt mutat, energiáját nem pazarolja kisded harcokra. Megválasztásával a határozott irányt mutató stratégia szelleme érvényesül majd; a hely, ahol élünk, minden téren centrum lesz a centrumban. Az eddigi irány sem volt mindig rossz, de elérkezett az idő, hogy ne kesztyűs kézzel oldjuk a nehéz kérdéseket és levetkőzzük végre a gyerekbetegségeket. Szilárd meggyőződésem, hogy a jelöltem józanul látja, hogy a hangsúlyt hova kell fektetni, mert ne felejtsük el, mindig van hova fejlődni, és én tudom, és nemcsak tudom, de hiszem, ő lehet a széthúzó közösség sikerkovácsa, összetartója. Úgy vélem, hogy tovább tudja kamatoztatni képességeit mindannyiunk javára. 

Egy makulátlan személyt ismerhettem meg benne, aki az acsarkodó jelöltek közt is megállja a helyét, ha a helyzet megkívánja, nem ijed meg a saját árnyékától, beleáll a sárdobálásba, az áskálódás vakondmunkáját nem bízza másra. Az eddigi eredményeim is őt igazolják. Nem a levegőbe beszél, a programja nyilvános, megannyi ötletvihar eredménye. Kitér például a jövő generációinak igényeire, a multifunkcionális műfüves pályát újabb és újabb funkciókkal bővíti. Nem árul zsákbamacskát, nyíltan hangoztatja, hogy ma, amikor a polgárok minden értelemben veszélyeztetettek, fokozott közbiztonságra van szükség – meg kell tanulni megvédeni magunkat. A mikéntről rögvest a megválasztást követően részletesen tájékoztat. 

A pedigréje kifogástalan, tőzsgyökeres, nem gyüttment. Ez a tény is magáért beszél, aki ezt nem érti, az egészen bizonyosan nem velünk van, hanem valaki másnak az érdekeit képviseli, de mi ezt nem szemlélhetjük ölbe tett kézzel. 

Ő évek óta értünk fáradozik, csomagtartóból karitatíve jótékonykodik, VIP páholyból szelfizik. Övé a tisztelet, mert ő a kivétel, a tenni akarása nem fékezett habzású. Meg kell valljam, abban az – egyszerre – szerencsés és kiváltságos helyzetben leledzem, hogy megtisztelhetem a bizalmammal, amikor az úrnához járulhatok. Van jövőnk! 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?