Klipforgatás közben lezuhant a repülőgépről és szörnyethalt egy kanadai rapper

Jon James
Ottawa |

A mélybe zuhant egy repülőgép szárnyáról és szörnyethalt Jon James kanadai rapper egy veszélyes zenei videó forgatása közben

A 33 éves zenész egy kis Cessna repülőgép szárnyán lépkedett, és amikor túlságosan közel került a széléhez, a repülőgép megbillent és dugóhúzóba került. A rapper egy darabig a szárnyba tudott kapaszkodott, de végül kénytelen volt elengedni, viszont már nem volt ideje kinyitni az ejtőernyőjét - számolt be a szombati balesetről Jon James menedzsmentje. 

A rendőrség csak azt erősítette meg, hogy halálos baleset ért "egy ejtőernyőst" Brit Columbia tartományban, Vernon közelében. A kanadai sajtó szerint a repülőgép biztonságosan földet ért.

Jon James ismert volt veszélyes mutatványairól, és tehetséges szabad stílusú síelőnek számított. Menedzsmentje adakozásra szólított fel annak érdekében, hogy a zenészt eltemethessék, utolsó számait pedig kiadhassák.
 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?