VIDEÓ: Játékpisztollyal rabolt ki két diák egy benzinkutat Nagysurányban

Nagysurány
Nagysurány |

Az érsekújvári rendőröknek sikerült kézre keríteniük két férfit, akiket egy benzinkút kirablásával gyanúsítanak. A rablásra pénteken, október 19-én, hajnali 3-kor került sor az érsekújvári járásbeli Nagysurányban.

 

Egy ismeretlen férfi a fejére húzott kapucnival, fegyverrel a kezében ment be a benzinkútra, majd pénzt és cigarettát követelt az ottani alkalmazottól. A nő 655 euró készpénzt adott át a támadónak. Minderről Božena Bruchterová, a nyitrai kerületi rendőrkapitányság szóvivője tájékoztatott hétfőn. A rablás következtében a benzinkutat ért kár összege csaknem 720 euró.

A rendőrök a bejelentést követően azonnal intenzív nyomozásba kezdtek, amelynek köszönhetően a két gyanúsítottat már másnap sikerült kézre keríteni.

 

A vizsgálat eddigi eredménye szerint egy 17 éves fiatal hajtotta végre a rablást. Egy évvel idősebb barátja a benzinkút előtt várta őt, szemmel tartva a környéket. A rablást követően elosztották egymás között a szerzett készpénzt és a cigarettát.

A rendőrök a rabolt pénz és cigaretta egy részét megtalálták és lefoglalták. A kihallgatások során kiderült, hogy az elkövetők valószínűleg egy műanyag játékpisztolyt használtak a rabláshoz.

A bűnügyi rendőrség nyomozója a két nagysurányi diák ellen rablás ügyében indított eljárást, és indítványozta előzetes letartóztatásukat.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?