Fico és Sulík azon vitatkoztak, melyiküket fűzik szorosabb szálak Kočnerhez

sulík fico

Természetesen mindketten azt állították, hogy a másik áll közelebb a hírhedt vállalkozóhoz.

Robert Fico (Smer) és Richard Sulík (SaS) az RTVS O 5 minút 12 c. műsorának vendégei voltak.

Fico elmondta, hogy a Kuciak-gyilkosság felderítésében történt előrelépést hatalmas sikernek tartja. A sikereket Sulík is üdvözölte, de szerinte ez főleg a külföldről kapott segítségnek köszönhető.

Az ellenzéki SaS vezetője kijelentette, hogy a maffia soha nem került olyan közel a miniszterelnökhöz, mint Fico idejében, aki erre azzal vágott vissza, hogy Sulík is kapcsolatban állt Marián Kočnerrel. Fico öngyilkosnak nevezte Sulíkot, mivel önként találkozott a hírhedt vállalkozóval.

Sulík erre úgy reagált, hogy ő is Kočner egyik áldozata volt: „Le akart járatni. Nem az SaS védte őt, nem én, hanem a Smer.“ A Kočnerrel való találkozást hibának nevezte, és elmondta, hogy nincs mitől félnie.

„Hozzanak nyilvánosságra mindent“ - mondta Sulík.

Fico arra a kérdésre, hogy fél-e a Kočnernél elvégzett házkutatások eredményétől, azt válaszolta, hogy nem tudja, mitől kellene félnie.

„A börtöntől“, hiszen „oda tartozik“ - mondta erre Sulík.

Fico hallatlannak nevezte a kijelentést.

Tomáš: ideje, hogy Fico elköltözzöt a Bonaparte-komplexumból

Erik Tomáš, a Smer képviselője a Markíza műsorában kijelentette, hogy Robert Ficónak már el kellene költöznie a Bonaperte-komplexumból, hogy ne tudják őt támadni emiatt.

Tomáš Kočnert egy olyan személynek nevezte, aki „irritálja egész Szlovákiát, beleértve őt magát is“, és elmondta, hogy tudomása szerint Fico már oldja a költözést.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?