Olcsón repülhetünk novemberben

*

Az őszi hónapok ideálisak arra, hogy kiruccanjunk egy közeli nagyvárosba, vagy elutazzunk egy távoli célállomásra. Az akciós repülőjegyeket bemutató novemberi ármustránkra pillantva pedig láthatjuk, hogy rendkívül olcsón tudunk repülőjegyet foglalni az népszerű célállomásokra.

Novemberben 65 euró alatti áron 11 desztinációba tudunk jegyet foglalni. A legolcsóbb Berlin (21 €), majd Brüsszel (26 €), Madrid (28 €), London (36 €), Koppenhága (39 €), Párizs (40 €), Róma (41 €), Barcelona és Athén (mindkettő 49 €) következik. Ha a trendeket és a kedvező ár-érték arányt nézzük, akkor az európai célállomások között kiemelkedően jó áron van Edinburgh (55 €), Isztambul (117 €) és Lisszabon (138 €).

Ha kicsit távolabb szeretnénk utazni, akkor is találunk számos olyan célállomást, amely most a szokásosnál (sokkal) olcsóbban foglalható, ilyen Dubaj (272 €), de az indiai Delhi is jó választás lehet, hiszen oda most csak 303 euró egy retúrjegy. A thaiföldi árak is kedvezők most, Bangkok 501 euró, míg a népszerű Phuket 472 eurós áron foglalható. Kiemelkedően kedvező még Peking (429 €), New York (321 €) és Miami (404 €). A táblázatból is jól látható egy trend, miszerint a fapadosok megjelenésével a bécsi repülőtér újra versenyképesebb, a légitársaságok kedvezőbb áron kínálják a jegyeket – nemcsak a rövid utakra, de Olcsón repülhetünk novemberben számos hosszú távú repülőjegyet is kedvezőbb áron tudunk lefoglalni, ha az osztrák fővárosból indulunk. A jegyek áresése decemberben és a január első heteiben várhatóan megtorpan, de utána még nem számítunk jelentős áremelkedésre – annál is inkább, mert a légitársaságok folyamatosan (kivéve a karácsonyi és újévi napokat) kínálnak nagyon jó áron jegyet a kiszemelt célállomásra.

*
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?