Sziasztok!

*

Hogy telik a tanév? Sok feladatot kaptok? Mi szerencsére nem kapunk túl sokat, néhány tantárgyból már a belépő dolgozatot is megírtuk.

De nem erről szeretnék most nektek mesélni. Hanem arról, hogy hogyan szereltem bútort! Most biztosan csodálkoztok, hogy miként vált belőlem asztalos. Képzeljétek, vettünk egy új éjjeliszekrényt, mely lapokból állt. Olyan volt, mintha legóztunk volna. Volt hozzá leírás, hogy mit hova kell tenni. A munkafolyamatok szépen le voltak rajzolva. Az én feladatom az volt, hogy az összeszereléshez szükséges szögeket, csavarokat apukám kezébe adjam, aszerint, ami épp a rajzon van. Kópé a rajzot vizsgálta, mondta, melyik csavarnak hol van a helye, apu meg anyu pedig ezek alapján szerelte össze az éjjeliszekrényt. Nagyon hamar végeztünk így, és annyira jó volt ez a közös munka, hogy szívesen csináltam volna még. Ti szerettek szerelni?

Legyetek jók!

Huncutka


 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa a Vasárnap.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?