Maga csukta be a kocsi ajtaját a hercegnő

Meghan Markle
London |

Meghan, Sussex hercegnője kedden látogatást tett a londoni Királyi Művészeti Akadémián, ahova egy szép fekete limuzinnal érkezett. Ebben nem lett volna semmi különös, ha a hercegnő nem csukta be volna saját kezűleg a kocsi ajtaját.

Teljesen automatikus cselekedet – gondolná a halandó, de udvari berkekben az a szokás, hogy a személyzet valamelyik tagja nyitja és csukja az autóajtót, ha a királyi családból valaki autózni óhajt. William Hanson, a királyi magatartásszabályok ismerője szerint ez a fenségek biztonságát szolgálja, és nem valamiféle sztárallűr. 

Nincs kimondottan betiltva, hogy a kocsiajtót a hercegnő maga nyissa és csukja, de jobb, biztonságosabb, ha nem teszi. Most azonban, hogy Meghan a királyi család tagjává vált, egy sor olyan rendelkezést kell betartania, amelyek számunkra furcsának tűnhetnek. Nem csinálhat szelfiket, nem adhat autogramokat, nem lakkozhatja a körmeit, nem választhat, és fel kellett adnia oldalait a szociális hálókon – mondott példákat William Hanson. (ug)

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?