GAZDASÁGI HÍRMORZSA

Terjeszkedik a Groupama BiztosítóPozsony. Az OTP Garancia pénzintézetet felvásárló francia Groupama Biztosító 3-5 éven belül Szlovákia 10 legnagyobb biztosítási intézetévé szeretne válni – közölte Konczer Lajos, a társaság szlovákiai vezérigazgatója.

Terjeszkedik a Groupama Biztosító

Pozsony. Az OTP Garancia pénzintézetet felvásárló francia Groupama Biztosító 3-5 éven belül Szlovákia 10 legnagyobb biztosítási intézetévé szeretne válni – közölte Konczer Lajos, a társaság szlovákiai vezérigazgatója. Napjainkban az OTP Garanciától örökölt ügyfélbázis révén az életbiztosítás piacán 0,1%-os, a vagyonbiztosítás piacán pedig 0,5%-os részesedéssel bírnak. A régiónkban is aktív, Európa számos országában, továbbá Tunéziában, Vietnamban és Kínában tevékenykedő Groupama világszerte 16 millió ügyféllel rendelkezik, Franciaországban piacvezető a mezőgazdasági ágazat valamint az önkormányzatok biztosításában – mondta Nagy Erik, a biztosító közép- és kelet-európai igazgatója. „Szeretnénk átvenni Európa egyik legnagyobb játékosának know-how-ját, ismeretanyagát, ami lépéselőnyhöz juttathat bennünket” – tette hozzá Konczer Lajos. A tavaly 16,2 milliárd euró forgalmat és 661 millió euró nyereséget elkönyvelő biztosítási óriás napjainkban Szlovákiában 5 fiókkal és 17 kirendeltséggel rendelkezik, idén pedig 66-ra szeretnék növelni üzleti képviselőik számát. A Groupama együttműködik a Dexia és az OTP pénzintézettel is. (shz)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?