Átszervezik a megyei labdarúgó bajnokságokat

Labdarúgás
A hétvégén tartotta évzáró díjátadóját a Komárom-Esztergom Megyei Labdarúgó Szövetség, ahol az idény legeredményesebbjeit is jutalmazták. A megyei I., II. és III. osztályban összesen 188 csapat mérkőzött a bajnoki címért. A megyei I.

Labdarúgás

A hétvégén tartotta évzáró díjátadóját a Komárom-Esztergom Megyei Labdarúgó Szövetség, ahol az idény legeredményesebbjeit is jutalmazták. A megyei I., II. és III. osztályban összesen 188 csapat mérkőzött a bajnoki címért. A megyei I. osztály győztese, Bábolna csapata jövőre az NB III-ban folytathatja, ám az egyesület egyelőre nem nevezett be. A következő idényre ismét átszervezik a bajnokságokat. A megyei I. osztály változatlan marad, mellette a II. osztályt két csoportra bontják, míg a III. osztályban a három csoportot kettőre szűkítik.

Rögbi

A bajnok Esztergomi Vitézek csapata június 24-e és 26-a között a spliti Európai Bajnokcsapatok Kupáján vett részt. Az esztergomiak a horvát bajnok, a házigazda RC Nadasplit, valamint a szerb bajnok RC Partizan ellen lépett pályára. Az első mérkőzésen a vitézek a házigazdákkal játszottak, s a 10:0-s első félidőt követően 20:10-es arányú vereséget szenvedtek. A kétezer néző előtt megrendezett mérkőzésen a vitézek a mutatott játék képe alapján győzelmet érdemeltek volna, ám a vendégek vezettek az első játékrészben, s a másodikban szerzett céljaikkal pedig a győzelmet is megszerezték – hiába szerzett pontot Heckel és Novák is.

A második játéknapon az RC Partizan ellen már nem ment jól a játék. A szerbek pihentebbek voltak, s néha nagyon durván játszottak. A csapat az első félidőben még viszonylag képes volt felvenni a versenyt ellenfelével, de a második játékrészben szinte semmi nem sikerült a vitézeknek, így a Partizan a 14:7-es félidő után 21:7-re diadalmaskodott. Az Esztergomi Vitézek ezzel együtt nem maradtak szégyenben, kis szerencsével akár a kupát is megnyerhették volna erősebb ellenfeleikkel szemben.

Ökölvívás

Az esztergomi Krempf Réka nyerte el a WIBF harmatsúlyú világbajnoki címét a Budapesten megrendezett profi bokszgálán. Krempf tíz menetet követően pontozással bizonyult jobbnak Hagar Shmoulefeldnél. Az esztergomi hölgy a címmérkőzést eredetileg az ukrán Okszana Romanova ellen vívta volna, ám utóbbi sérülés miatt visszalépett.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?