Serena Williams számára véget ért a teniszidény

Serena Williams
Peking |

Serena Williams visszalépett a vasárnap kezdődő 8,2 millió dollár (2,3 milliárd forint) összdíjazású keménypályás pekingi tenisztorna női versenyétől, így számára véget ért az idény.

Ez már sorozatban a negyedik év, amikor a 37 esztendős amerikai játékos kihagyja az őszi hónapokat. Az egyesben 23-szoros Grand Slam-tornagyőztes teniszező így ugyanis már biztosan nem vehet részt az októberben, Szingapúrban sorra kerülő WTA-világbajnokságon, melyen a rangsor első nyolc helyezettje indul.

A kínai fővárosban Serena nővére, Venus Williams, valamint az orosz Marija Sarapova, illetve a férfiaknál Rafael Nadal sem játszik, Novak Djokovic részvétele pedig kérdéses.

Serena Williams legutóbb az amerikai nyílt bajnokság döntőjében lépett pályára, ahol kikapott a japán Oszaka Naomitól, de a mérkőzés leginkább arról marad emlékezetes, hogy szóváltásba keveredett a mérkőzésvezetővel, aki többször is figyelmeztette, sőt, meg is büntette őt.

A korábbi világelső minden bizonnyal a legjobb húsz között zárja majd az évet a világranglistán, melyen jelenleg a 16. helyen áll.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?