Remek formában játszik

Bréma. A St. Pauli elleni hét végi, újabb magabiztos győzelmével a Bundesliga élmezőnyének stabil tagja lett a Werder Bremen, soraiban Lisztes Krisztiánnal.Hogy ment a játék a St. Pauli stadionjában?
– Nem panaszkodhatok, bár gólt nem lőttem, kifejezetten jól ment a foci, de ami a legfontosabb, simán nyertünk.

Bréma. A St. Pauli elleni hét végi, újabb magabiztos győzelmével a Bundesliga élmezőnyének stabil tagja lett a Werder Bremen, soraiban Lisztes Krisztiánnal.Hogy ment a játék a St. Pauli stadionjában?

– Nem panaszkodhatok, bár gólt nem lőttem, kifejezetten jól ment a foci, de ami a legfontosabb, simán nyertünk. A neheze azonban most jön, hiszen hét végén a Dortmundot fogadjuk, s ha sikerül újra nyernünk, akár az éllovas Leverkusent és a Bayernt is üldözőbe vehetjük.

Idehaza ilyenkor már képtelenség futballozni, olyan jeges a talaj. Milyenek a körülmények a Bundesliga pályáin?

Itt nincs ilyen gond, a pályák fűthetőek, s a hóesés, a fagy sem okoz akkora problémát, mint odahaza. Azt viszont tudom, hogy Magyarországon decemberben a futball, pontosabban a körülmények kínszenvedést okoznak játékosnak és szurkolónak egyaránt.Amilyen nehezen került be a Werder kezdőcsapatába, olyan jól sikerült a folytatás. Remek formájának tudatában sajnálja, hogy hamarosan vége az őszi idénynek, vagy már repülnének haza?

Az utóbbira vágyunk. Tényleg jól megy a játék, s szeretném, ha ez utolsó négy fordulóban sem változna meg, sőt, ezt remélem tavaszra is sikerül átmentenem, ám legszívesebben már indulnánk haza. Minderre azonban december 19-ig várnunk kell, hiszen egy nappal korábban, a Freiburg elleni bajnokival zárunk, másnap viszont irány Magyarország. Ugyanis hihetetlenül hiányoznak már az otthoniak. Elvégre mi is azt mondjuk, mindenhol jó, de a legjobb otthon, ráadásul Lili lányom igencsak hiányzik a nagyszülőknek.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?