Mátyus Jóska kiskonyhája

Jegesmedvés szarvaspástétom
Hozzávalók: 2 szarvasszarv, 1 farkasfarok, néhány jegesmedvekarom, mosópor (de nem hagyományos!), 28 db. színes rágógumi, krizantémlekvár.
Elkészítése: A farkasfarokba óvatosan beleszurkáljuk a jegesmaci kaparóit, majd ráöntjük a krizantémlekvárt. Ezekután jön az ún.

Jegesmedvés szarvaspástétom

Hozzávalók: 2 szarvasszarv, 1 farkasfarok, néhány jegesmedvekarom, mosópor (de nem hagyományos!), 28 db. színes rágógumi, krizantémlekvár.

Elkészítése: A farkasfarokba óvatosan beleszurkáljuk a jegesmaci kaparóit, majd ráöntjük a krizantémlekvárt. Ezekután jön az ún. igazi csoportmunka, azaz a família kreativitásának felmérése. A 28 db. színes rágógumit igazságosan osszuk szét családtagjaink között. Feladat: mindenkinek a lehető legalaposabban össze kell rágnia a rá eső mennyiséget. Ha az így kapott egyveleg szivárvány színű és nagyon-nagyon nyúlós, össze lehet tapasztani mindenki adagját. Ebbe és csakis ebbe kell a göngyölített farkincát elrejteni. Ezekután már csak az összedolgozás jön: a nyúlós ragadékot bőségesen öntsük le mosóporral (ne hagyományossal!), és vágjuk bele a mosógépbe, az majd elvégzi helyettünk a munkát. A legjobb, ha 90 fokon fürdetjük a ragadékot. Ha a gép bírja a strapát, és nem robban fel időközben, az összemosás után már csak a mutatós, elegáns szarvasszarvakat állítjuk bele konyhaművészetünk eredményébe. (CS. M.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?