Megtartani az előnyt

Pozsony. Ma este (18.30) a labdarúgó UEFA-kupa első fordulójának visszavágóján a Liteksz Lovecs a pozsonyi Intert fogadja. Egy hete, a pasienkyi stadionban Kratochvíl tizenegyesével nyert 1:0-ra a szlovák bajnok, ugyanis a bolgárok kihagytak egy büntetőt.

Pozsony. Ma este (18.30) a labdarúgó UEFA-kupa első fordulójának visszavágóján a Liteksz Lovecs a pozsonyi Intert fogadja. Egy hete, a pasienkyi stadionban Kratochvíl tizenegyesével nyert 1:0-ra a szlovák bajnok, ugyanis a bolgárok kihagytak egy büntetőt. A sérült Marián Čišovský és a kiállítás miatt eltiltott Juraj Czinege játékára nem számíthat a szakvezetés. Jól sikerült az Inter főpróbája, Rózsahegyen győztek, s átvették a vezetést.

„Kiegyensúlyozott csatát várok, a továbbbjutásról a pillanatnyi forma dönt. Minimális előnnyel várjuk az összecsapást, ám szerintem ez a sovány fór is elég lehet a 2. fordulóba kerüléshez. A zárt védekezés mellett gyors kontrákkal igyekszünk zavart okozni. Remélem, legalább egyszer sikerül a hálóba találnunk. Védenceim korábban már többször jeleskedtek idegenbeli kupameccseken, bízom benne, most sem okoznak csalódást” – mondta Jozef Bubenko vezetőedző.

Legutóbbi bajnokiján, Burgaszban döntelenezett a Liteksz (1:1), s jelenleg a hatodik helyen tanyázik. Intő jel az Inter számára, hogy a Lovecs eddig hazai pályán százszázalékos, mindhárom találkozóját megnyerte. Valószínűleg nagy rohamokkal kezdenek a vendéglátók, akik bizakodnak, hogy sikeresen veszik az akadályt.

A Inter tervezett összeállítása: Hýll–Kratochvíl, Šuchančok, Chrenko, Kunzo–Petráš, Dzúrik, Ľalík, Gerich–Drobňák (Micsovics), Lambakoali. (sz. z.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?