A nevem: Damovo

Az Apax Partners Funds nemrég vásárolta meg az Ericssontól 480 millió dollárért a vállalati rendszerek közvetlen értékesítési és szolgáltatási tevékenységének nyolcvan százalékát. Ebből jött létre a világ egyik első független, globális kommunikációs megoldásokat kínáló vállalata, a Damovo.

Az Apax Partners Funds nemrég vásárolta meg az Ericssontól 480 millió dollárért a vállalati rendszerek közvetlen értékesítési és szolgáltatási tevékenységének nyolcvan százalékát. Ebből jött létre a világ egyik első független, globális kommunikációs megoldásokat kínáló vállalata, a Damovo. A Damovo méretét tekintve már most, az induláskor is, egy nagy multinacionális vállalat: 2700 fős alkalmazotti létszámmal, körülbelül 1 milliárd eurós évi forgalommal és 19 európai, latin-amerikai és ausztráliai irodával. A Damovo már tevékenysége kezdetén több mint 21 ezer stabil nemzetközi szervezetet tudhat megrendelői körében, közöttük kormányzati, közszolgáltató és egészségügyi intézményeket, valamint bankokat és közműveket.A Damovo vezérigazgatója Pearse Flynn, a Newbridge Networks amerikai részvénytársaság volt elnöke. Flynn elnöksége alatt a Newbridge egymás után négy rekordbevételű negyedévet zárt, 2,5 milliárd dollárról 7,5 milliárdra növelve részvényei értékét. 2000 februárjában a Newbridge-et megvásárolta az Alcatel, Flynn pedig az Alcatel elnöke lett.

A Damovo szakértelmet, technológiát és üzleti kapcsolatokat örökölt az Ericssontól; termék-, alkalmazás- és szolgáltatásválasztékát pedig más, kategóriájukban a legjobb szállítókkal folytatott együttműködés alapján bővíti.

Pearse Flynn, a Damovo vezérigazgatója a következőket nyilatkozta: „A Damovo nem hardvercég. A Damovo és bármely lehetséges versenytársunk közötti különbség abban áll, hogy mi képesek vagyunk teljes körűen megtervezni, szállítani, integrálni, fenntartani és irányítani ügyfeleink végpont-végpont kommunikációs megoldásait, illetve tanácsot adni ezekkel kapcsolatban.”

„E szektor meghódítására törekszünk, és szakértelmünk növelése érdekében további világcégeket kívánunk megnyerni. Három éven belül megduplázzuk a vállalat bevételét, és tőzsdére visszük a Damovót. Tökéletes egyensúlyt hoztunk létre: egyesítettük az Ericsson, a világ egyik legnagyobb és legfejlettebb technológiájával rendelkező kommunikációs csoportjának hatalmas tapasztalatát és erőforrásait a kimagasló tehetségeket foglalkoztató új vállalat vállalkozói képességeivel és szellemével.” (szl)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?