Mindkét fél elégedett

Ottawa/Trencsén. Közép-európai idő szerint csütörtökre virradóra az NHL-ben szereplő, utolsó szerződés nélküli szlovák hokis is megállapodott tengerentúli munkaadójával.

Ottawa/Trencsén. Közép-európai idő szerint csütörtökre virradóra az NHL-ben szereplő, utolsó szerződés nélküli szlovák hokis is megállapodott tengerentúli munkaadójával. Marián Hossa (a jégkorong Extraliga első nyolc fordulójában a trencsénieket erősítette) négy évre szóló, közel kilencmillió dolláros szerződést kötött az Ottawa Senators együttesével.

– Örülök, hogy végre sikerült megállapodnunk; több héten át tárgyaltam az illetékesekkel. Mivel már szerdán éjjel közös nevezőre jutottunk, így Marshall Johnston főmenedzser nem jött el Trencsénbe, s az általa beharangozott sörözés is elmaradt. Pénteken már el is utazom Kanadába – mondta a szlovák válogatott csatára.

Jiří Crha, Marián Hossa ügynöke hetekkel ezelőtt kijelentette: azon fáradozik, hogy a szlovák hokis évente legalább hárommillió dollárt kapjon (tavaly 675 000 dolláros fizetése vol). Végül mindkét fél elfogadta a négy évre szóló 8,8 milliós összeget, azzal a kiegészítéssel, hogy a kanadai pontversenyben elért előkelő helyezésért különprémium jár.

A 22 éves, gólerős jobbszélső cáfolta azokat a híreszteléseket, miszerint azért állapodott meg még szerdán az ottawaiakkal, mert Zdeno Chára egy nappal korábban aláírt a Senatorshoz.

– Egyszerűen így alakultak a dolgok, szeptember végén felgyorsultak az események, nem volt értelme tovább halogatni az aláírást. Kanadában nemcsak Zdeno Chárát keresem majd fel, hanem a másik szlovák klubtársamat, Ivan Čierniket is – nyilatkozta Marián Hossa.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?