Nárciszok napja

Huszonkét évvel ezelőtt indította a Rákellenes Liga a nárciszok napja országos gyűjtést. Idén április 13. lett a daganatos betegségek elleni harc napja.

Huszonkét évvel ezelőtt indította a Rákellenes Liga a nárciszok napja országos gyűjtést. Idén április 13. lett a daganatos betegségek elleni harc napja. Jelképe a sárga nárcisz – a tavasz és a remény virága –, melyet az adományozók ezen a napon a ruhájukra tűznek.

A komáromi Selye János Gimnázium tanulói idén is bekapcsolódtak az országos gyűjtésbe, és pénteken meg is jelentek papírperselyeikkel a város utcáin. Az adományokért sárga virágokat és szórólapokat osztogattak. Diákjainknak összesen 678,73 eurót sikerült összegyűjteniük. A pénzadomány hivatott segíteni és támogatni a rákkutatást, valamint a daganatos betegségekben szenvedők és hozzátartozóik számára készített projekteket a Rákellenes Liga szervezésében. Felhívják az emberek figyelmét a daganatos betegségekre, de a lakosság tájékoztatására, tanácsadásra és pszichoszociális ellátásra is költenek.

A köszönet elsősorban a Rákellenes Ligát illeti, amely lehetővé teszi, hogy tanulóink bekapcsolódjanak az országos gyűjtésbe. Ezúton köszönjük önkénteseinknek, az iskola igazgatóságának, minden osztályfőnöknek és tanárnak a támogatást, amellyel lehetővé tették a diákok számára az országos gyűjtésben való részvételt. Végül, de nem utolsósorban, köszönjük a pénzadományokat.

Komárová Annamária

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?