Már olcsóbbak a repülőjegyek

<p>Ha augusztusban szeretnénk repülni, akkor alaposan szét kell nézni az akciós jegyek piacán, az árak ugyanis nagyon változók, nagyon sok még a főszezonra jellemző méregdrága jegy, ám sok olyanra is bukkantunk, ami remek áron foglalható. Számos olyan célállomás is található a táblázatban, ahol jelentősen csökkent az ár &ndash; azaz már túlvagyunk a nyári főszezoni méregdrága árakon.</p><div>&nbsp;</div>

Ha augusztusban szeretnénk repülni, akkor alaposan szét kell nézni az akciós jegyek piacán, az árak ugyanis nagyon változók, nagyon sok még a főszezonra jellemző méregdrága jegy, ám sok olyanra is bukkantunk, ami remek áron foglalható. Számos olyan célállomás is található a táblázatban, ahol jelentősen csökkent az ár – azaz már túlvagyunk a nyári főszezoni méregdrága árakon.

Ha az európai célállomásokra pillantunk, akkor látható, hogy egyre kevesebb az olyan desztináció, ahova száz euró alatti áron tudunk foglalni retúrjegyet. Most csak öt ilyen város van, ezek pedig Berlin, Brüsszel, Koppenhága, London és Róma – ezek közül a legolcsóbb Berlin (34€), de a többi is elfogadható áron érhető el. Athénba nagyon megdrágult a jegyár, és ugyanez a helyzet Isztambullal, a török város nem is olyan régen még száz euró alatt is foglalható volt, most pedig 237 euróért van a legolcsóbb jegy.

A távolabbi célállomások közül kiemelkedően olcsó most New York, a nagy alma városába augusztus végén (szeptemberi visszaúttal) csak 329 euró egy retúrjegy, ami rendkívül kedvező a nyári hónapokban. Hasonlóan kedvező áron repülhetünk egy másik népszerű amerikai célállomásra, Miamiba, ahova most 483 euró egy jegy. Ázsia felé tekintve Bangkok is jó áron foglalható, az ár 529 euró, de kedvező az ár Delhibe is, az indiai városba 437 euróért repülhetünk. Dubajba most 349 euró egy retúrjegy, ez átlagos árnak mondható, igaz, néha van 200–250 euróért is akciós jegy. Szeptembertől várhatóan tovább csökkennek az árak, így még kedvezőbb ajánlatokra bukkanhatunk, hogy bebarangoljuk Európa és a világ legnépszerűbb városait, látványosságait.

 

[[{"type":"media","view_mode":"media_original","fid":"304868","attributes":{"alt":"","author":"","class":"media-image","style":"width: 600px; height: 631px;","title":"","typeof":"foaf:Image"}}]]

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?