A zárt ajtót feszegetve akart a gépbe jutni egy utas

<p>Késve érkezett a járatához egy 57 éves férfi Melbourne-ben, aki a Jetstar egyik járatára szeretett volna feljutni. Mivel késett, a gép zárt ajtaját próbálta kinyitni. Végül letartóztatták.</p><div>&nbsp;</div>

Késve érkezett a járatához egy 57 éves férfi Melbourne-ben, aki a Jetstar egyik járatára szeretett volna feljutni. Mivel késett, a gép zárt ajtaját próbálta kinyitni. Végül letartóztatták.

Vannak a késve érkező utasok, és vannak az agresszív, késve érkező utasok. utóbbi kategóriába tartozik az az 57 éves férfi, aki a 9News ausztrál hírtelevízió információi helyi idő szerint szerda reggel Melbourne-ből Sydney-be tartó Jetstar JQ508-as járatára akart feljutni - írja az Airportal.hu szakmai oldal.

Az utasbeszállító kapuknál természetesen akadályokba ütközött, de a férfi olyan elszánt és dühös volt, hogy a személyzetet bántalmazva kijutott a forgalmi előtérre. Mivel látta, hogy a gép ajtaját már becsukták, de a lépcsők még ott vannak, felrohant a lépcsőn és elkezdte a járatot teljesítő, VH-VWW lajstromú Airbus A321-es ajtaját feszegetni.

A helyszínen készült videón látható, ahogy a férfi kézzel-lábbal próbálja kinyitni az ajtót, ami majdnem sikerül is, de közbeléptek a földi kiszolgálók, akik lefogták a férfit és átadták őt a rendőrségnek. A hatóságok a férfit őrizetbe vették.

Az már később derült ki, hogy a férfi órákkal lekéste a Jetstar adelade-i járatát, majd a tiltás ellenére dohányozni kezdett a terminálban, és találomra választott ki egy utasbeszállító kaput, amelyen keresztül az Airbus A321-eshez ment.

A járat az incidens miatt közel kétórás késsel indult el és 11.30 helyett 12.49-kor landolt Sydney-ben.

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"302654","attributes":{"alt":"","class":"media-image","title":"","typeof":"foaf:Image"}}]]

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?