Játékunk megfejtése

<p>Az Utazás Extra első számában egy játék jelent meg, ebben négy kérdést tettünk fel a Qatar Airways légitársasággal kapcsolatban. Aki legalább két kérdésre helyesen válaszol, az bekerül a sorsorlásba, a nyertes pedig repülőjegyet nyer, több mint 150 célállomás közül választhat, Ázsiától Amerikán át egészen Ausztráliáig. Legyen ön a nyertes!</p>

Az Utazás Extra első számában egy játék jelent meg, ebben négy kérdést tettünk fel a Qatar Airways légitársasággal kapcsolatban. Aki legalább két kérdésre helyesen válaszol, az bekerül a sorsorlásba, a nyertes pedig repülőjegyet nyer, több mint 150 célállomás közül választhat, Ázsiától Amerikán át egészen Ausztráliáig. Legyen ön a nyertes!

A Qatar Airways a világon az egyik legjobb légitársaság, számost alkalommal választották a legjobbnak az egyes kategóriákban, így méltán kapta meg az ötcsillagos légitársaság nevet. A járatokkal a világ 150 célállomására juthatnak el az utasok, dohai átszállással, ugyanis itt található a Qatar Airways központja. A légitársaság minden gépe személyi szórakoztatórendszerrel van felszerelve, így az utazás még kényelmesebb, hiszen az út alatt számos több száz film, zene, vagy egyéb szórakoztató program közül választhatunk.

Természetesen Budapestről és Bécsből is vannak járatai a Qatar Airwaysnek, Budapestről minden nap közlekedik, és három nap két járat is van, így heti 10 alkalommal landolnak és szállnak fel a Qatar Airways gépei.

Az utasok budapesti/bécsi indulással személyenként 30 kg-os csomagot adhatnak fel, ami lényegesen több, mint a legtöbb fuvarozónál. További előny, hogy a 30 kg több csomagban is lehet, azaz 20+10 kg, vagy 15+10+5 kg, így kényelmesen tudunk pakolni, nem kell aggódni a túlsúly miatt.

A Qatar Airways flottájában a legmodernebb gépek található, az egyik legfiatalabb gépparkkal rendelkező légitársaság. A legújabb modell, az Airbus 350-est is kipróbálhatja, aki jegyet vásárol a www.qatarairways.com oldalon.

 

A játék kérdései:

  1. Hol van a Qatar Airways bázisa, ami egyben Katar fővárosa is?
  2. Hány csillagos légitársaság a Qatar Airways?
  3. Heti hány járatot indít a Qatar Airways Budapestről?
  4. Hány kilogrammos poggyászt adhat fel térítésmentesen egy utas turistaosztályon?

 

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?