Hontalan kutyákért kampányol az Airbnb

<p>Aki örökbefogad egy kutyát, az 3 napig szinte ingyen bérelheti az egyik kiadó budapesti lakást &ndash; írja a <a href="http://www.turizmusonline.hu">Turizmusonline </a>utazási portál. Nézze meg a lakásokat, a kutyusokat, és ha tud, fogadjon örökbe ön is!</p>

A kampány ötlete a Team Red reklámügynökségtől származik. Online örökbefogadási kampány indult a budapesti, Illatos úton élő kutyák számára: Dolly, Pupi, Bandita és a többiek három Airbnb lakás hirdetéseit foglalták el, arra várnak, hogy gazdára, otthonra találjanak ­ olvasható a közleményben.

Az „Otthont keresek” akció lényege, hogy elősegítsük az örökbefogadást azzal, hogy a témát a közbeszéd tárgyává tesszük: kutyát hazavinni most egyszerű, ingyenes és segítséget is nyújtunk hozzá – mondták el az ötletgazdák. Aki hazaviszi az Illatos úti kutyák bármelyikét, három napra kiveheti a három Airbnb-n szereplő lakás egyikét 2700 Ft/éj áron (9€). Ez az Airbnb által engedélyezett legalacsonyabb ár.

A lakások profiljain – itt, itt és itt – lehet néhány kutyus profilját megnézni.

A Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság Állategészségügyi Szolgálata (Illatos út) folyamatos helyhiánnyal küzd: az összesen 94 férőhelyen sokszor 120-130 kutya és macska él. Ezért indult most az ez a különleges örökbefogadási kampány. Nem győzik hangsúlyozni: aki innen fogad örökbe állatot, két életet is megment. Azét, akit hazavisz és azét is, aki a helyére érkezik és esélyt kap egy új otthonra - írják.

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?